Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z5: Ξεκίνησε η διάθεση του στην Αγγλία

Sony Xperia Z5: Ξεκίνησε η διάθεση του στην Αγγλία

απο Kostas Gliatiotis

Σχεδόν ένα μήνα μετά την επίσημη παρουσίαση των νέων συσκευών της σειράς Xperia Z5 από την Sony, η “κανονική” του έκδοση ξεκίνησε να πωλείται επίσημα στην Αγγλία.

Αρχικά το Xperia Z5 είναι διαθέσιμο σε μια μόνο αλυσίδα καταστημάτων, αυτή του Carphone Warehouse, σε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς (μαύρο, άσπρο,χρυσό και … πράσινο) ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η γενικότερη διάθεση του και από άλλες αλυσίδες καταστημάτων.

Η τιμή πώλησης του Xperia Z5 είναι 550 λίρες Αγγλίας χωρίς συμβόλαιο, κάτι που μεταφράζεται με την τρέχουσα ισοτιμία σε περίπου 750 ευρώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες θα διατεθεί στην συγκεκριμένη τιμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights