Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone 4G 4U: 4G Smartphone ή Tablet σε Super τιμή, κάθε 4 του μήνα!

Vodafone 4G 4U: 4G Smartphone ή Tablet σε Super τιμή, κάθε 4 του μήνα!

απο Kostas Gliatiotis

H Vodafone παρουσιάζει το Vodafone 4G 4U, που κάθε μήνα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του mobile internet, μέσα από εκπληκτικές προσφορές σε 4G Smartphones ή Tablets.

Συγκεκριμένα, την 4η μέρα κάθε μήνα, όσοι επισκεφθούν αποκλειστικά το vodafone.gr  θα μπορούν να αποκτήσουν σε πολύ προνομιακή τιμή ένα από τα πιο hot 4G smartphones ή Tablets της αγοράς, που διαθέτει η Vodafone.

Η προσφορά κάθε μήνα θα ισχύει μόνο μέσω του vodafone.gr και θα διαρκεί για 24 ώρες. Με το Vodafone 4G 4U τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν μοναδικές 4G ταχύτητες, μέσα από  το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

Αυτή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου όσοι επισκεφτούν το vodafone.gr θα βρουν μία  έκπληξη να τους περιμένει. Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/4G4u

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights