Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lumia 950 XL : Το Phablet της Microsoft

Lumia 950 XL : Το Phablet της Microsoft

απο Kostas Gliatiotis

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του νέου Lumia 950 η Microsoft παρουσίασε και το Lumia 950 XL που όπως δηλώνει η ονομασία του αποτελεί την μεγαλύτερη (και οριακά καλύτερη) νέα Windows πρόταση της εταιρείας.

Η οθόνη του Lumia 950 XL που αποτελεί και την ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών αντί για 5.2 του Lumia 950.  Η ανάλυση της είναι φυσικά και εδώ 2560 x 1440 pixels ενώ είναι τεχνολογίας AMOLED. Η διαγώνιος της οθόνης του Lumia 950 XL το τοποθετεί τυπικά στην κατηγορία των Phablets χωρίς πάντως η Microsoft να δηλώνει κάτι τέτοιο επίσημα.

Η δεύτερη ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών είναι η χρήση του Snapdragon 810 στο εσωτερικό του Lumia 950 XL αντί του Snapdragon 808. Είναι σχεδόν βέβαιο πως η εταιρεία χρησιμοποιεί την νεότερη διαθέσιμη έκδοση του συγκεκριμένου επεξεργαστή που βελτιώνει την απόδοση του μειώνοντας και την θερμοκρασία λειτουργίας του. Όπως και το Lumia 950 πάντως, έτσι και το Lumia 950 XL ψύχει με υγρό τον επεξεργαστή του, χωρίς και πάλι η Microsoft να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς γίνεται αυτό.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του Lumia 950 XL έχει και πάλι αισθητήρα ανάλυσης 20 Mpixels ενώ όπως και στο Lumia 950 τον συνδυάζει με Optical Image Stabilization και φακό κατασκευασμένο από την Carl Zeiss.

To Lumia 950 XL θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τον Νοέμβριο στην τιμή των 650 δολαρίων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights