Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τρέξε κι εσύ με την LG στο Spetses Mini Marathon 2015

Τρέξε κι εσύ με την LG στο Spetses Mini Marathon 2015

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG) συμμετέχει φέτος ενεργά ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’ στο Spetses Mini Marathon, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου στο όμορφο νησί των Σπετσών. Με κορυφαία προϊόντα, συναρπαστικές δραστηριότητες και το μεγάλο διαγωνισμό “LG Runners, η LG υποστηρίζει τη μεγάλη αθλητική γιορτή και στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων, η LG οργανώνει το διαγωνισμό LG Runners, με έπαθλο δέκα μοναδικά LG δώρα. Συγκεκριμένα, στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να αγωνιστούν με την ομάδα της LG εκατό αθλητές από όσους έχουν εγγραφεί στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και οι δέκα πρώτοι που θα τερματίσουν, θα κερδίσουν ένα LG δώρο. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να επισκεφτούν το χώρο δράσης της LG έχοντας μαζί τους τον «Προσωπικό Αριθμό Δρομέα» που έχουν παραλάβει από τη διοργάνωση και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής, λαμβάνοντας ταυτόχρονα την επίσημη μπλούζα “LG Runners”, την οποία θα πρέπει να φοράνε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες θα έχουν ταυτόχρονα την ευκαιρία να επισκεφτούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LG στην Πλατεία Ποσειδώνος στις Σπέτσες για να φτιάξουν το δικό τους αναμνηστικό LG MiniMe, με τη βοήθεια της κορυφαίας κάμερας του LG G4, και χρησιμοποιώντας τα props που θα βρίσκονται εκεί να τραβήξουν τις πιο όμορφες και διασκεδαστικές φωτογραφίες.

Γιατί, για την LG η ζωή γίνεται ακόμα πιο ωραία όταν συμμετέχεις!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights