Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Τον Δεκέμβριο η αναβάθμιση των παλαιότερων Lumia σε Windows 10

Microsoft: Τον Δεκέμβριο η αναβάθμιση των παλαιότερων Lumia σε Windows 10

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση των Lumia 950 και Lumia 950 XL που αποτελούν τις πρώτες συσκευές της Microsoft που θα χρησιμοποιούν τα νεότερα Windows 10, η εταιρεία ξεκαθάρισε (σχεδόν) το πότε αυτά θα γίνουν διαθέσιμα για τις παλαιότερες συσκευές της σειράς Lumia.

Συγκεκριμένα η Microsoft δήλωσε πως “ελπίζει να διαθέσει την αναβάθμιση σε Windows 10 για όσο το δυνατόν περισσότερες από τις συσκευές που τρέχουν ήδη τα Windows Phone 8.1”.

Μοναδικός περιορισμός για την πραγματοποίηση της αναβάθμισης θα είναι η ύπαρξη 8 GB εσωτερικού χώρου (πιθανότατα όχι ελεύθερου. αλλά συνολικά) κάτι που σημαίνει πως οι φθηνότερες από τις Lumia συσκευές της εταιρείας όπως το Lumia 530 δεν θα αναβαθμιστούν σε Windows 10

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights