Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Προσθέτει Emoji εικόνες στο Like

Facebook: Προσθέτει Emoji εικόνες στο Like

απο alpha

Οι φήμες που ήθελαν το Facebook να ενεργοποιεί κάποια στιγμή το κουμπί “Dislike” ή “Δεν μου αρέσει” δίπλα στο γνωστό και δημοφιλές Like φαίνεται πως τελικά δεν είναι αληθινές, αφού το Facebook ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι αντί αυτού θα προστεθούν μερικές διαφορετικές εικόνες ή αλλιώς Emojis.

Η λογική πίσω από την προσθήκη τους είναι φυσικά οι περισσότερες επιλογές που θα προσφέρουν στον χρήστη να σχολιάσει μια φωτογραφία ή μια δημοσίευση πέρα του “Like” που έτσι και αλλιώς θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Αρχικά, η λειτουργία των εικόνων αυτών δίπλα στο Like θα ξεκινήσει σε δύο συγκεκριμένες χώρες, την Ιρλανδία και την Ισπανία ώστε να δοκιμαστεί η λειτουργία του και να γίνουν οι τυχόν αλλαγές που χρειάζονται πριν την ενεργοποίηση του για όλους τους χρήστες. Η επιλογή των δύο αυτών χωρών έγινε για συγκεκριμένους λόγους, αρχικά επειδή και οι δύο χώρες έχουν χρήστες που κατά βάση έχουν φίλους μέσα στην ίδια χώρα ώστε να μην εμφανιστούν προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ιρλανδία είναι ταυτόχρονα μια μικρή χώρα που χρησιμοποιεί την Αγγλική γλώσσα ώστε το Facebook να μπορεί να δοκιμάσει την λειτουργία της νέας “υπηρεσίας” ενώ η Ισπανία είναι η επιλογή χώρας που δεν χρησιμοποιούνται τα Αγγλικά σαν κύρια γλώσσα ώστε αντίστοιχα να δοκιμαστεί και εκεί η λειτουργία του.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights