Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG χορηγεί τη λαμπερή βραδιά του «Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας»

Η LG χορηγεί τη λαμπερή βραδιά του «Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας»

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε στη λαμπερή βραδιά που οργάνωσε ο «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας», για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου, που πραγματοποιήθηκε στο Private House του Island την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου.

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας, κυρία Λιάνα Σκουρλή, προλόγισε τη βραδιά, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς, ενώ στη συνέχεια οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τον εντυπωσιακό DJ Dimi El από το Buddha Bar International.

LG sponsors Maria Callas event

Κατά το δεύτερο μέρος της βραδιάς, η διεθνούς φήμης σολίστ ακορντεόν και συνθέτρια  Ζωή Τηγανούρια ερμήνευσε τραγούδια που έχει μελοποιήσει για το Buddha Bar. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν από κοντά την εντυπωσιακή και εξίσου λαμπερή συλλεκτική τηλεόραση LG Swarovski OLED, που συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία OLED της LG και τα διάσημα κρύσταλλα Swarovski.

Η κυρτή τηλεόραση Swarovski OLED της LG διαθέτει κομψό σχεδιασμό με υψηλή αισθητική, ενώ προσφέρει απολαυστικό χρώμα και εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση. Η τεχνολογία WRGB OLED της LG εγγυάται έντονα χρώματα, με απόλυτη αναλογία αντίθεσης και εξαιρετικό ρεαλισμό στην απεικόνιση των αντικειμένων, των χρωμάτων και της κίνησης, ενώ τα μαύρα και σκούρα χρώματα εκφράζονται με μοναδική τελειότητα. Το κυρτό σχήμα προσφέρει ταυτόχρονα στους θεατές ευρεία γωνία θέασης σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, και το λεπτό πλαίσιο και η διάφανη κρυστάλλινη βάση της, δίνουν την αίσθηση ότι η εικόνα αιωρείται, κάνοντας το θεατή να βυθίζεται στη μαγεία της εικόνας της. Η περιορισμένη έκδοση LG OLED Swarovski διαθέτει τον πιο premium σχεδιασμό, αφού είναι διακοσμημένη με λαμπερά κρύσταλλα του γνωστού Οίκου. Η λάμψη τους σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία Pixel Dimming της LG, προσφέρουν μια εμπειρία θέασης ανώτερης ποιότητας, ως ένα πραγματικό έργο τέχνης προηγμένης τεχνολογίας.

Τα έσοδα της βραδιάς του Σωματείου θα διατεθούν σε υποτροφίες για την ολοκλήρωση των σπουδών ταλαντούχων παιδιών που φοιτούν σε Μουσικά Ωδεία και Σχολές ανά την Ελλάδα, αλλά και για την αποπεράτωση του Μουσείου «Μαρία Κάλλας» στην οδό Μητροπόλεως 44, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το μεγάλο Όραμα της Προέδρου του Σωματείου, κυρίας Λιάνας Σκουρλή και του Δ.Σ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights