Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Ο πρόεδρος της εταιρείας δίνει χρονικό περιθώριο βελτίωσης στο τμήμα κινητών τηλεφώνων

Sony: Ο πρόεδρος της εταιρείας δίνει χρονικό περιθώριο βελτίωσης στο τμήμα κινητών τηλεφώνων

απο Kostas Gliatiotis

Το τμήμα κινητών τηλεφώνων της Sony μπορεί να κατασκευάζει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές της αγοράς, τουλάχιστον στην High End κατηγορία, οι πωλήσεις τους όμως (μαζί με τα προβλήματα αξιοπιστίας τους) είναι αρκετά χαμηλές ώστε να δημιουργούν συνεχώς οικονομικά προβλήματα.

Μετά από πολλά συνεχόμενα οικονομικά αποτελέσματα που δείχνουν σημαντικές ζημιές για το τμήμα κινητών τηλεφώνων, ο Πρόεδρος του ομίλου της Sony Kazuo Hirai δήλωσε πως “Αν σε ένα χρόνο από σήμερα το τμήμα κινητών τηλεφώνων δεν βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του, η εταιρεία θα σκεφτεί σοβαρά τις εναλλακτικές λύσεις που έχει.”

Η δήλωση αυτή είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν περιλαμβάνει την επιλογή του τερματισμού της λειτουργίας του τμήματος, όμως αφήνει ανοιχτές άλλες επιλογές όπως την πώληση του ή τον διαχωρισμό του σε ξεχωριστή εταιρεία όπως έγινε με το τμήμα υπολογιστών Vaio της Sony.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη δήλωση και το ότι μπορεί να έχει (ακόμα πιο) αρνητικές επιπτώσεις στις πωλήσεις της Sony Mobile, ο Kazuo Hirai συνέχισε δηλώνοντας ότι η αναδιάρθρωση της εταιρείας έχει αρχίσει να δείχνει αποτελέσματα και πως το ίδιο ελπίζει να γίνει και με το τμήμα κινητών τηλεφώνων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights