Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus ήρθαν στη Vodafone

Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus ήρθαν στη Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone παρουσίασε σήμερα τα νέα iPhone 6s & iPhone 6s Plus, τα πιο εξελιγμένα μοντέλα της Apple. Μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων Vodafone αλλά και το vodafone.gr , όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν και τα δύο νέα μοντέλα και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο 4G και 4G+ της Vodafone.

Στη Vodafone, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από μία σειρά extra προσφορών που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τους λάτρεις των iPhone. Συγκεκριμένα με κάθε αγορά iPhone 6s ή 6s Plus, η Vodafone παρέχει:

  • ΔΩΡΟ προστατευτικό γυαλί οθόνης αξίας 16,90€– η ιδανική προστασία, από φθορές και χτυπήματα
  • Αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ που περιλαμβάνει 1+1 Θήκες 0.3mm Ultra slim για το iPhone 6s & iPhone 6s Plus σε εκπληκτική τιμή 11,90€
  • 10% έκπτωση σε όλες τις θήκες, συμπεριλαμβανομένων των Original Apple, για iPhone 6s & 6s Plus
  • Τριπλασιασμός πόντων στο πρόγραμμα επιβράβευσης Alpha Bonus για εξαργύρωση σε οποιαδήποτε αγορά επιθυμεί ο χρήστης
  • 24 άτοκες δόσεις

Επιπλέον, όσοι αποκτήσουν τα νέα iPhone 6s & iPhone 6s Plus από τη Vodafone, επωφελούνται παράλληλα και από μία σειρά υπηρεσιών αποκλειστικά για συνδρομητές Vodafone, όπως το Vodafone Back Up+ την υπηρεσία αποθήκευσης και ανάκτησης δεδομένων με 25GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για 12 μήνες με κάθε νέο Dropbox λογαριασμό, αλλά και το Napster by Vodafone για ατελείωτη μουσική από το Smartphone ή το Tablet τους.

Με δίκτυο 4G που καλύπτει την πλειονότητα του πληθυσμού πανελλαδικά και δίκτυο 4G+ που αναπτύσσεται συνεχώς, οι συνδρομητές της Vodafone που θα αποκτήσουν τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s plus θα μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες, όπου και αν βρίσκονται, να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία μεγάλου όγκου και να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας, χωρίς διακοπές αξιοποιώντας τις δυνατότητες του δίκτυο της Vodafone. Παράλληλα, η Vodafone διαθέτει τις υποδομές και έχει πετύχει ταχύτητες 375Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA).

Στη Vodafone υπάρχει  διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τα νέα iPhone 6s & iPhone 6s Plus. Παράλληλα, η πιστοποιημένη από την Apple, Ομάδα Internet της Vodafone μπορεί να λύσει  κάθε απορία σχετικά με τη χρήση και τη λειτουργία των νέων  iPhone, αλλά και να βοηθήσει τους νέους χρήστες να ρυθμίσουν την νέα τους συσκευή εύκολα και απλά.

Τα νέα iPhone 6s  και iPhone 6s Plus θα είναι διαθέσιμα στην προτεινόμενη τιμή που ξεκινάει από τα 789€ και 899€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/iPhone-6S .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights