Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lumia 950 και 950 XL: Διαθέσιμα για προ-παραγγελία στην Ευρώπη

Lumia 950 και 950 XL: Διαθέσιμα για προ-παραγγελία στην Ευρώπη

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση των Lumia 950 και Lumia 950 XL από την Microsoft και ενώ οι δύο συσκευές φαίνεται ότι θα πωλούνται αποκλειστικά από συγκεκριμένο δίκτυο στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρώπη ξεκίνησε ήδη η δυνατότητα προ-παραγγελίας τους σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές.

Τα δύο νέα Lumia είναι διαθέσιμα μέσω On-line καταστημάτων σε Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία με την τιμή για το Lumia 950 XL να φτάνει τα 700 ευρώ ενώ το “μικρότερο” Lumia 950 τιμολογείται περίπου στα 600 ευρώ ανάλογα την χώρα.

Χωρίς και οι δύο συσκευές να θεωρούνται “οικονομικές” στην τιμή αυτή, παραμένουν αρκετά ανταγωνιστικές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό τους στην αγορά των Android Smartphones και με δεδομένα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Παρά την δυνατότητα προ-παραγγελίας πάντως, οι δύο συσκευές θα καθυστερήσουν να διατεθούν στην αγορά, αφού το συντομότερο που αναφέρεται σαν ημερομηνία παράδοσης είναι στις 27 Νοεμβρίου στην Αυστρία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights