Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Rise of the Tomb Raider Season Pass

Rise of the Tomb Raider Season Pass

απο alpha

Το Xbox και η Crystal Dynamics ανακοίνωσαν πως το “Rise of the Tomb Raider” είναι πλέον διαθέσιμο για online προ-παραγγελία στοXbox Store, φέρνοντας μαζί του δύο εξαιρετικές προσφορές – η μια περιλαμβάνει μαζί με το “Rise of the Tomb Raider” ένα αποκλειστικό πακέτο downloadable περιεχομένου με τίτλο Remnant Resistance Pack, και η άλλη το ίδιο πακέτο μαζί με το Season Pass του παιχνιδιού.

Επιπλέον, ο Franchise Creative Director, Noah Hughes αποκάλυψε ορισμένα νέα game modes, με τα οποία οι fans του “Rise of the Tomb Raider” θα ξετρελαθούν, συμπεριλαμβανομένων των:

  • Score Attack – Το συγκεκριμένο mode επιτρέπει στους fans να παίξουν ξανά levels με διαφορετικούς κανόνες, στην προσπάθεια τους να σημειώσουν τον καλύτερο χρόνο και να κερδίσουν μετάλλια. Στο Score Attack, οι παίκτες πρέπει να συνδυάσουν επιθέσεις, κινήσεις και αντικείμενα ώστε να κρατήσουν ψηλά τα multipliers
  • Remnant Resistance – Σε αυτό το mode οι παίκτες μπορούν να παίξουν ξανά Hub spaces θέτοντας εξολοκλήρου νέους στόχους
  • New Game Plus – Mέσω αυτού του mode οι παίκτες μπορούν να κρατήσουν τα skills και τον εξοπλισμό του πρώτου play-through

The Remnant Resistance pack – Όσοι προ-παραγγείλουν online το “Rise of the Tomb Raider” θα λάβουν το Remnant Resistance pack που περιλαμβάνει το ολοκαίνουριο Remnant Outfit της Lara, ένα outfit που συνδυάζει δέρματα ζώων και αρχαία βυζαντινή πανοπλία. Η συγκεκριμένη στολή δίνει τη δυνατότητα στη Lara να γιατρεύει τις πληγές της χωρίς να χρησιμοποιεί άλλους πόρους.

Rise of the Tomb Raider Season Pass – Το “Rise of the Tomb Raider” season pass περιλαμβάνει μια σειρά περιεχομένου που επεκτείνει την single-player καμπάνια με τρεις σημαντικές κυκλοφορίες, προκαλώντας τους παίκτες να επιβιώσουν στις αντίξοες συνθήκες τουEndurance Mode, να εξερευνήσουν ένα νέο τύμβο που φιλοξενεί έναν αρχαίο τρόμο στο Baba Yaga: The Temple of the Witch, καθώς επίσης να παλέψουν με τους μολυσμένους εχθρούς του Cold Darkness Awakened. Επιπλέον, θα υπάρχει «σταθερή ροή» περιεχομένου -όπως όπλα και δέρματα- καθώς και Expedition Cards από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του τίτλου και θα συνεχιστεί για περισσότερους από τέσσερις μήνες, επιτρέποντας στους παίκτες να προσαρμόζουν, επεκτείνουν και να προκαλούν τους φίλους τους σε νέες περιπέτειες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές των online προ-παραγγελιών του “Rise of the Tomb Raider” καθώς και για τοseason pass, τα νέα gameplay modes και τα card systems, μπορείτε να βρείτε το ολοκληρωμένο Q&A στο Xbox Wire εδώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights