Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Οι συσκευές της εταιρείας που θα “πάρουν” Android 6.0 Marshmallow
huawei-p8-in2mobile-design (4)

Huawei: Οι συσκευές της εταιρείας που θα “πάρουν” Android 6.0 Marshmallow

απο Kostas Gliatiotis

H Huawei έχει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία στην αγορά των Smartphones κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα οι χρήστες που επιλέγουν τις συσκευές της και περιμένουν να γίνει για αυτές διαθέσιμη η νεότερη έκδοση του Android να είναι όλο και περισσότεροι.

Η εταιρεία ανακοίνωσε έναν αριθμό συσκευών που πρόκειται να αναβαθμιστούν στο νεότερο Android 6.0 Marshmallow της Google τους επόμενους μήνες. Αναλυτικότερα λοιπόν η εταιρεία πρόκειται να αναβαθμίσει τα P8, Mate S, Mate 7, Ascend G7, P8 Maxx, G7 plus,Honor 7, Honor 7i, Honor 6 Plus, Honor 6, Honor 4, Honor 4c και το νεότερο Tablet της το mediapad X2.

Πρόκειται προς το παρόν για τις εκδόσεις των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά της Κίνας, με την Huawei να μην αναφέρει αν η λίστα είναι ακριβώς η ίδια και για τις εκδόσεις των συσκευών που κυκλοφορούν στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights