Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Θα ανοίξει δικό της εργοστάσιο κατασκευής κινητών τηλεφώνων.

Sony: Θα ανοίξει δικό της εργοστάσιο κατασκευής κινητών τηλεφώνων.

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η Sony να είναι από τις πλέον παλαιότερες και γνωστές εταιρείες στον χώρο των Smartphones (και ακόμα παλιότερα σαν Sony Ericsson) όμως αυτό που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό είναι πως η εταιρεία δεν έχει δικές τις μονάδες παραγωγής.

Τα Smartphones της εταιρείας μέχρι και σήμερα κατασκευάζονται σε εργοστάσια εταιρειών όπως η Foxconn, πάντα φυσικά με τα στάνταρ ποιότητας και υλικών που θέτει η ίδια η Sony.

Αυτό φαίνεται πως πρόκειται να αλλάξει σύντομα αφού η Sony ανακοίνωσε πως σκοπεύει να ανοίξει δικό της εργοστάσιο κατασκευής κινητών τηλεφώνων στην… Ταϊλάνδη. Παρά την επιλογή της χώρας που προφανώς έχει γίνει για οικονομικούς λόγους, το νέο εργοστάσιο θα δώσει στην εταιρεία την δυνατότητα να ελέγχει πολύ καλύτερα την διαδικασία κατασκευής των συσκευών της αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία.

Το νέο εργοστάσιο της Sony θα έχει ολοκληρωθεί ώστε να ξεκινήσει την μαζική κατασκευή Smartphones μέσα στο 2016.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights