Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z5 Compact: Προβλήματα στη λειτουργία του Touch

Sony Xperia Z5 Compact: Προβλήματα στη λειτουργία του Touch

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη των πωλήσεων του νέου Xperia Z5 Compact ξεκίνησαν να εμφανίζονται αναφορές από χρήστες της συσκευής για προβλήματα στην λειτουργία της οθόνη αφής της συσκευής.

Μέχρι στιγμής τα προβλήματα αυτά φαίνεται να εμφανίζονται μόνο στο άσπρο χρώμα της συσκευής ενώ είναι σχετικά περιορισμένα σε αριθμό συσκευών. Η Sony από την πλευρά της αναγνώρισε επίσημα το πρόβλημα και δήλωσε πως πρόκειται να το διορθώσει μέσω αναβάθμισης λογισμικού.

Με την εμφάνιση του να περιορίζεται στις συσκευές άσπρου χρώματος φαίνεται πως η εξήγηση της Sony έχει κάποια βάση και το μόνο που μένει είναι η εταιρεία να κάνει διαθέσιμη την αναβάθμιση που θα το λύνει.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως η διόρθωση αυτή θα είναι έτοιμη την 44η εβδομάδα του 2015, την επόμενη δηλαδή εβδομάδα. Μένει μόνο η Sony να κάνει την αναβάθμιση διαθέσιμη στο σύνολο των χωρών που κυκλοφορεί το Xperia Z5 Compact και φυσικά το πρόβλημα να μην επεκταθεί και στις υπόλοιπες συσκευές της σειράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights