Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Western Digital: Εξαγοράζει την Sandisk

Western Digital: Εξαγοράζει την Sandisk

απο alpha

Η Western Digital αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των μέσω αποθήκευσης και είναι φυσικά περισσότερο γνωστή για τους σκληρούς δίσκους υπολογιστών που κατασκευάζει.

Έχοντας πολύ μικρότερη εμπλοκή στον χώρο των Solid state μνημών αποθήκευσης όπως οι κάρτες μνήμης (και οι SSD δίσκοι) η Western Digital ανακοίνωσε πως θα εξαγοράσει την Sandisk. Η Sandisk από την πλευρά της κατέχει μέχρι και σήμερα μεγάλο κομμάτι της αγοράς σε κάρτες μνήμης κάτι που καθόρισε μεγάλο βαθμό και το “τίμημα” που θα πληρώσει η Western Digital για την εξαγορά της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Western Digital, η εξαγορά θα κοστίσει συνολικά 19 δισεκατομμύρια δολάρια. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να ολοκληρωθεί η επένδυση της Κινέζικης Unisplendour στην Western Digital. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, η προσφορά της Western Digital θα μειωθεί σημαντικά και πιθανόν να καθορίσει το αν η εξαγορά τελικά θα ολοκληρωθεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights