Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Παρουσίασε το Moto G Turbo

Motorola: Παρουσίασε το Moto G Turbo

απο Kostas Gliatiotis

Με τα Moto X Play και Moto X Style να γίνονται σταδιακά διαθέσιμα ανά τον κόσμο, η Motorola παρουσίασε πριν μερικές ημέρες μια αναβαθμισμένη έκδοση του μικρότερου Moto G.

Το Moto G Turbo όπως μάλλον δηλώνει ξεκάθαρα η ονομασία του, αποτελεί μια αναβαθμισμένη σε χαρακτηριστικά έκδοση της συσκευής.

Αρχικά η 5 ιντσών οθόνη του έχει πλέον ανάλυση 1080p αντί της 720p οθόνης του “απλού” Moto G. Στο εσωτερικό του Turbo βρίσκεται ο αρκετά πιο ισχυρός Snapdragon 615 της Qualcomm αντί του (συνηθισμένου πλέον) Snapdragon 410. Η ανάλυση της κάμερας του Moto G Turbo παραμένει στα 13 Mpixels όπως και ο αποθηκευτικός χώρος στα 16 GB.

Η τελευταία σημαντική διαφορά της συσκευής είναι η πλήρης προστασία από το νερό και τη σκόνη αφού το Moto G Turbo έρχεται με πιστοποίηση IP68 και με βάση την τιμή πώλησης του αποτελεί μια από τις οικονομικότερες αδιάβροχες συσκευές που μπορεί να αγοράσει κάποιος.

Το νέο Motorola θα ξεκινήσει να πωλείται στο Μεξικό στις 13 Νοεμβρίου, με την εταιρεία να μην έχει ανακοινώσει ακόμα αν και πότε θα γίνει διαθέσιμο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights