Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ετοιμάζει νέα Galaxy A3 και Galaxy A5

Samsung: Ετοιμάζει νέα Galaxy A3 και Galaxy A5

απο Kostas Gliatiotis

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των Galaxy A3 και Galaxy A5 και αφού αυτά έχουν κάνει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην αγορά, φαίνεται πως η Samsung ετοιμάζει τους αντικαταστάτες τους.

Αρχικά, όλα δείχνουν πως η εταιρεία θα διατηρήσει την ίδια ονομασία και στις δύο νέες συσκευές και πιθανότατα με κάποιον τρόπο θα τα διαχωρίσει από τις προηγούμενες εκδόσεις τους, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό ποια θα είναι η ακριβής τους ονομασία.

Σε μια από τις φωτογραφίες αναφέρεται ξεκάθαρα ο κωδικός μοντέλου των δύο συσκευών που δείχνει πως προορίζονται να αντικαταστήσουν τα A3 και A5. Το ήδη υπάρχον Galaxy A3 έχει τον κωδικό μοντέλου SM-A300 και ο αντικαταστάτης του αντίστοιχα το SM-A310 ενώ και στην περίπτωση του Galaxy A5 με τον κωδικό μοντέλου SM-A500 η νέα έκδοση έχει την ονομασία SM-A510.

CTXnD1lVEAEWfLQ

Δυστυχώς μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει μόνο φωτογραφίες των νέων συσκευών που αποκαλύπτουν απλά το σχέδιο τους. Η Samsung φαίνεται να έχει επιλέξει την ίδια σχεδιαστική γραμμή που χρησιμοποιεί στο Galaxy S6 για τις δύο νέες συσκευές και η μοναδική διαφορά μεταξύ τους, τουλάχιστον εξωτερικά να είναι το μέγεθος της οθόνης τους και αντίστοιχα ολόκληρης της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights