Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Tag Heuer: Smartwatch 15.000 δολαρίων

Tag Heuer: Smartwatch 15.000 δολαρίων

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως καμία εταιρεία δεν θέλει να μείνει πίσω στην ανερχόμενη αγορά των Smartwatches και αυτό περιλαμβάνει και παραδοσιακούς κατασκευαστές ακριβών ρολογιών όπως η Tag Heuer.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παραδέχθηκε πως η εταιρεία του πρόκειται να κάνει σήμερα διαθέσιμο το δικό της Smartwatch στην σίγουρα υψηλή τιμή των 15.000 δολαρίων.

Το Smartwatch της Tag Heuer από την τιμή του και μόνο δείχνει ότι δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη, και σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας έχει σχεδιαστεί για περιορισμένο αγοραστικό κοινό. Ταυτόχρονα σχολίασε πως το smartwatch της Tag Heuer δεν αποτελεί “ανταγωνιστή” των ακριβών εκδόσεων του Apple Watch και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι απαγορεύει στους συνεργάτες του να θεωρούν την εταιρεία ανταγωνιστή της Apple.

Η σχεδίαση του Smartwatch της Tag Heuer έχει γίνει σε συνεργασία με την Google και την Intel κάτι που σημαίνει πιθανότατα ότι θα χρησιμοποιεί το Android Wear της πρώτης και hardware της Intel στο εσωτερικό του. Οι πωλήσεις του Smartwatch θα ξεκινήσουν σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ αναμένεται σύντομα να έρθει και στην Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights