Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ ARM: Παρουσίασε τον Cortex A-35

ARM: Παρουσίασε τον Cortex A-35

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας την προσπάθεια της να δημιουργεί συνεχώς πιο “οικονομικούς” σε κατανάλωση επεξεργαστές, η ARM παρουσίασε χθες την νεότερη πρόταση της σε αυτή την κατηγορία, τον ARM Cortex A-35.

Όπως δηλώνει η ονομασία του, ο Α-35 αποτελεί την νεότερη λύση της εταιρείας στην χαμηλή κατηγορία, με την ARM να ξεκαθαρίζει πάντως ότι δεν πρόκειται για τον αντικαταστάτη του A-53.

Σκοπός ύπαρξης του Α-35 είναι η αντικατάσταση των παλαιότερων Α-7 και Α-5 της ARM με έναν νεότερο επεξεργαστή που προσφέρει αυξημένη απόδοση και ταυτόχρονα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

range

Ο Α-35 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάταξη πολλών πυρήνων για την δημιουργία οικονομικών Smartphones, έχει σχεδιαστεί όμως ώστε να λειτουργεί και αυτόνομα σαν ένας πυρήνας για την δημιουργία συσκευών με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας όπως Smartwatches και κάθε είδους wearables.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights