Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Σταματά την υποστήριξη των Windows XP για τον Chrome

Google: Σταματά την υποστήριξη των Windows XP για τον Chrome

απο alpha

Μπορεί η Microsoft να έχει σταματήσει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο πλέον την υποστήριξη τους, τα Windows XP συνεχίζουν όμως να “τρέχουν” σε εκατομμύρια υπολογιστές ανά τον κόσμο, για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση.

Φαίνεται όμως ότι οι χρήστες τους σε λίγο καιρό θα έχουν έναν ακόμα λόγο να αναζητήσουν τρόπους αναβάθμισης σε κάποια νεότερη έκδοση των Windows αφού και η Google ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει την υποστήριξη του Chrome για τα XP.

Ο δημοφιλής internet browser της εταιρείας θα συνεχίσει να “τρέχει” κανονικά στα Windows XP και απλά η Google θα σταματήσει να διορθώνει προβλήματα στην λειτουργία του που εμφανίζονται στους χρήστες του λειτουργικού συστήματος. Το βασικότερο όμως είναι ότι ταυτόχρονα θα σταματήσει να “κλείνει” και κενά ασφαλείας που έχει ο Chrome στα Windows XP.

Μαζί με την αντίστοιχη έλλειψη υποστήριξης του Internet Explorer της Microsoft για τα Windows XP οι χρήστες τους πλέον δεν θα έχουν κάποια λύση για ασφαλή πλοήγηση στο Internet, κάτι που είναι πιο σημαντικό για τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν ακόμα το λειτουργικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights