Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lumia 550: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην Αγγλία

Lumia 550: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην Αγγλία

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί από την γκάμα συσκευών της Microsoft να απουσίαζε μια High End συσκευή, ένα κενό που η εταιρεία κάλυψε με το παραπάνω παρουσιάζοντας τα Lumia 950 και Lumia 950 XL, όμως το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων συσκευών Windows Phone έρχεται από συσκευές με χαμηλή τιμή αγοράς.

Σε αυτή την κατηγορία η Microsoft πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα τη διάθεση του νέου Lumia 550, της πρώτης οικονομικής συσκευής που θα έρχεται στην αγορά με τα Windows 10 προ-εγκατεστημένα.

Το Lumia 550 ξεκίνησε να είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην Αγγλία, μια από τις χώρες που τα Windows Phone της εταιρείας έχουν υψηλό ποσοστό της αγοράς (τηρουμένων πάντα των αναλογιών). Συγκεκριμένα το Carphone Warehouse προσφέρει το Lumia 550 αντί 89.99 λιρών Αγγλίας, που μεταφράζονται σε περίπου 128 ευρώ. Η παράδοση των συσκευών σε όσους το προ-παραγγείλουν αναφέρεται στην σελίδα του καταστήματος ότι θα ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου.

Σε αυτή την τιμή πώλησης, το Lumia 550 προσφέρει μια σχετικά “ενδιαφέρουσα” λίστα από χαρακτηριστικά όπως η 4.7 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p και φυσικά τα νέα Windows 10 της εταιρείας. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 210 της Qualcomm με μόλις 2 πυρήνες επεξεργασίας στο 1.1 GHz ενώ το σύνολο συμπληρώνεται από μια κάμερα των 5 Mpixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights