Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One M9s: Μια ακόμα έκδοση της συσκευής

HTC One M9s: Μια ακόμα έκδοση της συσκευής

απο Kostas Gliatiotis

Οι χαμηλές πωλήσεις της HTC και ειδικά στην High end κατηγορία φαίνεται πως έχουν “αναγκάσει” την εταιρεία να αναζητά όλους τους δυνατούς τρόπους να αυξήσει τα κέρδη της. Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι η δημιουργία συνεχώς νέων εκδόσεων των συσκευών της με διαφορετικά χαρακτηριστικά και hardware στο εσωτερικό τους σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το κόστος κατασκευής τους.

Η τελευταία πρόταση της εταιρείας είναι μια ακόμα έκδοση του One M9, με την ονομασία… M9s. Οι διαφορές της νέας συσκευής βρίσκονται στο εσωτερικό του, και είναι αρκετές σε σχέση με την έκδοση που αρχικά είχε παρουσιάσει η HTC.

Ο επεξεργαστής του One M9s είναι πλέον της Mediatek και συγκεκριμένα ο Helio X10. O επεξεργαστής αυτός έχει συνολικά 8 πυρήνες στο εσωτερικό του, αρχιτεκτονικής Α-57 και για τους 8 και μέγιστη ταχύτητα τα 2.2 GHz. Η κάμερα στο πίσω μέρος του HTC One M9s έχει μικρότερη ανάλυση στα 13 Mpixels συνεχίζει όμως να διαθέτει Optical Image Stabilization όπως και αυτή των 20 Mpixels του HTC One M9. Τέλος η μνήμη RAM έχει μειωθεί στα 2 GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα ονομαστικά 16 GB.

Είναι προφανές πως το One M9s έχει σημαντικά χαμηλότερο κόστος κατασκευής για την HTC και αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του. Προς το παρόν, η συσκευή είναι διαθέσιμη μόνο στην Taiwan χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την διάθεση της στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights