Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Camera: Διαθέσιμη για εγκατάσταση σε παλαιότερες συσκευές

Google Camera: Διαθέσιμη για εγκατάσταση σε παλαιότερες συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Με την παρουσίαση των νέων Nexus 5X και Nexus 6P, η Google αναβάθμισε σημαντικά την εμφάνιση και την λειτουργικότητα της κάμερας των δύο συσκευών προκειμένου να τονίσει ακόμα περισσότερο τις νέες φωτογραφικές τους δυνατότητες.

Μέχρι σήμερα όμως η νέα έκδοση της Google Camera δεν ήταν διαθέσιμη για τις παλαιότερες Nexus συσκευές της εταιρείας, ακόμα και μετά την αναβάθμιση αυτών σε Android 6.

Αυτό φαίνεται πως αλλάζει αφού η έκδοση 3.1 της Google Camera μπορεί να εγκατασταθεί πλέον σε όλες τις παλαιότερες Nexus συσκευές της εταιρείας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι αυτές να έχουν αναβαθμιστεί σε Android 6, για όσες τουλάχιστον έχει γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση.

Δυστυχώς όμως η εγκατάσταση της νέας Google Camera δεν σημαίνει ότι οι χρήστες συσκευών όπως το Nexus 6 θα αποκτήσουν και όλες τις νέες δυνατότητες των Nexus 5X και 6P. Η εγγραφή βίντεο σε αργή κίνηση και η λήψη συνεχόμενων φωτογραφιών απουσιάζουν από την έκδοση της εφαρμογής για παλαιότερες συσκευές. Το “περίεργο” είναι πως θεωρητικά και πρακτικά, το Hardware τουλάχιστον για τα αμέσως παλαιότερα Nexus 6 και Nexus 5 μπορεί να υποστηρίξει και τις δύο δυνατότητες.

Σύμφωνα με τη Google, η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί και σε μη Nexus συσκευές, όπως ακριβώς και οι παλαιότερες εκδόσεις της. Συνεχίζει όμως να υπάρχει ο περιορισμός της χρήσης του Android 6 και προς το παρόν καμία συσκευή τρίτου κατασκευαστή δεν έχει αναβαθμιστεί επίσημα σε αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights