Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ετοιμάζει νέο Galaxy A7

Samsung: Ετοιμάζει νέο Galaxy A7

απο Kostas Gliatiotis

Με την σειρά Galaxy A να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, είναι λογικό για την Samsung να θέλει να “ανανεώσει” τις προτάσεις της σε αυτή σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των πρώτων Galaxy A3 και Galaxy A5.

Μετά τις φωτογραφίες των νέων εκδόσεων για τα A3 και A5 φαίνεται πως ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και το νέο Galaxy A7. Αυτή τη φορά το Galaxy A7 έκανε την εμφάνιση του στην Κινεζική αρχή πιστοποίησης TEENA όπου και αποκαλύπτεται ο σχεδιασμός της νέας έκδοσης. Η Samsung φαίνεται να έχει συνδυάσει μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy S6 και S6 Edge με αυτά των προηγούμενων Galaxy A. Στο πλαϊνό του μέρος το νέο Galaxy A7 έχει ένα αλουμινένιο πλαίσιο ίδιο με αυτών των Galaxy S6 ενώ είναι πιο “τετραγωνισμένο” από αυτά ώστε να θυμίζει συσκευή της σειράς Galaxy A.

Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών και ανάλυση 1080p ενώ όπως είναι λογικό, θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία AMOLED της εταιρείας. Το πιθανότερο είναι πως τουλάχιστον μια έκδοση του Galaxy A7 θα χρησιμοποιεί τον κατασκευασμένο από τη Samsung Exynos 7580 (που έχουμε ήδη γνωρίσει στο Galaxy S5 Neo ) ενώ ανήκοντας στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας θα διαθέτει και 3 GB μνήμης RAM.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν η κάμερα στο πίσω μέρος του νέου Galaxy A7 θα έχει ανάλυση 8 ή 13 Mpixels αν και με δεδομένη την κατηγορία του, η δεύτερη θεωρείται πιο πιθανή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights