Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Παρουσίασε επίσημα το Mate 8

Huawei: Παρουσίασε επίσημα το Mate 8

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ακριβώς ήταν αναμενόμενο και μετά από αρκετές διαρροές, η Huawei παρουσίασε και επίσημα το νέο της High End Smartphone, το Mate 8.

Η νέα συσκευή της εταιρείας ακολουθεί την παράδοση που την θέλει να συνδυάζει ότι καλύτερο έχει να προσφέρει σε τεχνικά χαρακτηριστικά με μια μεγάλη σε μέγεθος οθόνη. Το Mate 8 όπως και ο προκάτοχος του προσφέρει οθόνη 6 ιντσών, της οποίας η ανάλυση παραμένει για μια ακόμα φορά στα 1080p. Η “άρνηση” της Huawei στη χρήση οθονών ανάλυσης QHD (2560 x 1440 pixels) φαίνεται ότι συνεχίζεται σε μια ακόμα συσκευή.

mate-8-front

Στο εσωτερικό του Mate 8 βρίσκεται ο νέος Kirin 950 της εταιρείας που υπόσχεται να αυξήσει σημαντικά τις επιδόσεις της συσκευής. Με 8 συνολικά πυρήνες επεξεργασίας, ο Kirin 950 χρησιμοποιεί τους νέους Α-72 της ARM με ταχύτητα 2.3 GHz ενώ οι 4 μικροί Α-53 φτάνουν το 1.8 GHz. Η συσκευή θα προσφέρεται με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου. Η έκδοση των 32 GB θα έχει 3 GB μνήμης RAM ενώ αυτές των 64 και 128 GB θα έρχονται με 4 GB RAM.

Στο πίσω μέρος του Mate 8 τέλος υπάρχει μια νέα κάμερα της Sony και συγκεκριμένα η IMX298 με ανάλυση 16 Mpixels, ενώ ακολουθώντας τις “τάσεις” της εποχής αυτή στο μπροστινό του μέρος φτάνει τα 8 Mpixels. Φυσικά όπως και ο προκάτοχος του, το Mate 8 διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς κάτω από την πίσω κάμερα.

Το Mate 8 είναι τέλος η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει με το Android 6.0 της Google προ-εγκατεστημένο και πάνω από αυτό υπάρχει η νεότερη έκδοση 4,0 του EMUI της εταιρείας.

Προς το παρόν το Mate 8 είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει πως οι λεπτομέρειες για την παγκόσμια διάθεση του θα ανακοινωθούν με σχετική καθυστέρηση τον Ιανουάριο του 2016.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights