Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Επενδύει στην κατασκευή OLED οθονών

LG: Επενδύει στην κατασκευή OLED οθονών

απο alpha

Μπορεί στην αγορά των Smartphones η LG μέχρι και σήμερα να επιλέγει την χρήση (εντυπωσιακών) LCD οθονών, η εταιρεία είναι όμως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές OLED οθονών για τηλεοράσεις και άλλες οικιακές συσκευές.

Δυστυχώς όμως προς το παρόν το κόστος μιας OLED τηλεόρασης και ειδικά μιας UHD / 4k είναι αρκετά υψηλό και συνήθως εκτός ορίων για τους περισσότερους καταναλωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters όμως αυτό πρόκειται σχετικά σύντομα να αλλάξει, αφού η LG πρόκειται να επενδύσει περίπου 9 δισεκατομμύρια δολάρια στην κατασκευή ενός νέου εργοστάσιου παραγωγής OLED οθονών. Σκοπός της συγκεκριμένης επένδυσης είναι να αυξηθεί σημαντικά η παραγωγή OLED οθονών για τηλεοράσεις και άλλες εφαρμογές ώστε το κόστος κατασκευής τους να μειωθεί λόγω οικονομίας κλίμακας.

Το εργοστάσιο πρόκειται να αρχίσει να λειτουργεί το 2018.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights