Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Παρουσίασε τα νέα Galaxy A7, A5 και A3

Samsung: Παρουσίασε τα νέα Galaxy A7, A5 και A3

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από μερικές ώρες, η Samsung παρουσίασε και επίσημα τις νέες εκδόσεις των αρκετά δημοφιλών Galaxy A7, A5 και A3.

Με την ονομασία των συσκευών να καθορίζει την “κατάταξη” τους μέσα στην σειρά Galaxy A, η Samsung επέλεξε να διατηρήσει την ίδια ονομασία για κάθε μια από τις τρεις νέες συσκευές και απλά να προσθέσει δίπλα τον χαρακτηρισμό “2016” ώστε να ξεχωρίζουν από τους προκατόχους τους.

Οι τρεις νέες συσκευές μοιράζονται την νέα σχεδιαστική γραμμή της εταιρείας που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Galaxy S6 και σε μεγάλο βαθμό η εξωτερική τους εμφάνιση είναι παραπλήσια με αυτού.

05_SM-A710_Standard_front-left_Origin

Ξεκινώντας με το νέο Galaxy A7, η Samsung αναβάθμισε σημαντικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά εκτός από την εμφάνιση του. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας “8 πυρήνος” επεξεργαστής για τον οποίο η εταιρεία δεν δίνει προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες. Αυτό συνήθως σημαίνει πως στην αγορά θα κυκλοφορήσουν περισσότερες από μια εκδόσεις και η κάθε μια θα χρησιμοποιεί είτε κάποιον Exynos επεξεργαστή της ίδιας της Samsung ή κάποια από τις λύσεις της Qualcomm. Σε κάθε περίπτωση πάντως η μνήμη RAM είναι 3 GB πλέον ενώ ο αποθηκευτικός χώρος παραμένει στα 16 GB. Η οθόνη διατηρεί την διαγώνιο των 5.5 ιντσών όπως και την ανάλυση στα 1920 x 1080 pixels ενώ φυσικά είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED. Η κάμερα στο πίσω μέρος του νέου Galaxy A7 έχει ανάλυση 13 Mpixels διαθέτει όμως πλέον Optical Image Stabilization, κάτι που έλειπε από τον προκάτοχο του. Σημαντική προσθήκη τέλος είναι ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που απουσίαζε από όλες τις συσκευές της σειράς Galaxy A εκτός από το αρχικό (και αρκετά διαφορετικό) Galaxy Alpha.

a5

Συνεχίζοντας στο Galaxy A5 η σημαντική διαφορά είναι το μέγεθος της οθόνης που είναι στις 5 ίντσες. Η ανάλυση όμως έχει αυξηθεί σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση και πλέον είναι 1920 x 1080 pixels. H κάμερα έχει διατηρήσει την ανάλυση της στα 13 Mpixels έχει αποκτήσει όμως και αυτή Optical Image Stabilization όπως και στο νέο Galaxy A7. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του αναφέρεται και πάλι απλά σαν “8πύρηνος” χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες ενώ η μνήμη RAM είναι στα 2 GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 16 GB όπως και στην προηγούμενη έκδοση του Galaxy A5. Τέλος έχει προστεθεί και σε αυτό αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

04_SM-A310_frontleft_black_Standard_Online_L

Το νέο Galaxy A3 τέλος έχει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλαγές. Η οθόνη του έχει πλέον διαγώνιο 4.7 ιντσών και η ανάλυση της έχει αυξηθεί σε 720p ενώ και αυτή με τη σειρά της είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του παραμένει “4πύρηνος” χωρίς επιπλέον πληροφορίες και εδώ ενώ η μνήμη RAM παρέμεινε στο 1.5 GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 16 GB. Η κάμερα στο πίσω μέρος του νέου Galaxy A3 έχει πλέον ανάλυση 13 Mpixels και η μοναδική διαφορά της από τις δύο “μεγαλύτερες” συσκευές είναι η έλλειψη του Optical Image Stabilization.

Στην επίσημη παρουσίαση των τριών νέων Galaxy A η Samsung αναφέρει απλά ότι θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην Κίνα χωρίς να δίνει προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για την τιμή τους αλλά το βασικότερο για το πότε θα διατεθούν στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights