Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: 4G 4U προσφορά Galaxy Tab A

Vodafone: 4G 4U προσφορά Galaxy Tab A

απο Kostas Gliatiotis

Το Vodafone 4G 4U του Δεκεμβρίου έφτασε με μία εκπληκτική προσφορά, για να μπορούν όλοι να απολαύσουν 4G ταχύτητες, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

Αποκλειστικά για σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου όσοι επισκεφθούν το vodafone.gr  θα μπορούν να αποκτήσουν το Samsung Galaxy Tab A 16GB 9.7”από 349€, τώρα μόνο  249€.

Με το Vodafone 4G 4U, η Vodafone  δίνει τη δυνατότητα σε όλους την 4η μέρα κάθε μήνα, να αποκτούν σε πολύ προνομιακή τιμή ένα από τα πιο hot 4G smartphones ή Tablets της αγοράς.

Η προσφορά θα ισχύει μόνο μέσω του vodafone.gr και θα διαρκεί για 24 ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες στοhttp://www.vodafone.gr/portal/4G4u

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights