Αρχικη ΦΗΜΕΣ Microsoft: Ετοιμάζει το Lumia 850

Microsoft: Ετοιμάζει το Lumia 850

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα “αδράνειας” με πλήρη απουσία νέων συσκευών, φαίνεται πως η Microsoft σταδιακά επιστρέφει στην αγορά των Smartphones με πιο… προσεκτικά βήματα αυτή τη φορά. Έχοντας ήδη παρουσιάσει τα Lumia 950 και Lumia 950 Xl η εταιρεία ετοιμάζεται να ανανεώσει την γκάμα της και σε μικρότερες κατηγορίες.

Μια από αυτές τις συσκευές είναι ο αντικαταστάτης του σχετικά επιτυχημένου εμπορικά Lumia 830 που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ονομάζεται αντίστοιχα Lumia 850.

Μέχρι στιγμής οι φωτογραφίες που υπάρχουν από την συσκευή είναι σχετικά χαμηλής ποιότητας και αποκαλύπτουν μόνο μια γενική εικόνα του σχεδιασμού της. Αυτό που είναι εμφανές, είναι ότι το Lumia 850 φαίνεται να διατηρεί την ίδια σχεδιαστική γραμμή με τα δύο νέα High end τηλέφωνα της Microsoft.

Οι πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι επίσης ελάχιστες προς το παρόν. Αυτό που είναι σχεδόν βέβαιο και λογικό με βάση την κατηγορία τιμής στην οποία θα ανήκει, είναι πως το Lumia 850 θα χρησιμοποιεί και πάλι μια κάμερα με την ασυνήθιστη ανάλυση των 10 Mpixels όπως και ο προκάτοχος του. Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι ο Snapdragon 410 της Qualcomm και θα αποτελεί την ελάχιστη δυνατή αναβάθμιση σε σύγκριση με το Lumia 830 ή αν τελικά το Lumia 850 θα χρησιμοποιεί τον αρκετά νεότερο και ισχυρότερο Snapdragon 617 της εταιρείας.

Δυστυχώς το πότε θα παρουσιαστεί και επίσημα από την Microsoft η νέα συσκευή είναι προς το παρόν άγνωστο και μένει μέχρι αυτό να γίνει να ελπίζουμε ότι σταδιακά θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights