Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ CU FRIDAY HORROR SHOW

CU FRIDAY HORROR SHOW

απο Kostas Gliatiotis

Το CU AROUND είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής που προσφέρει εκπληκτικές προσφορές και προνόμια, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες, αποκλειστικά για τους CU συνδρομητές. Μετά το πολύχρωμο Neon party στο καράβι που έγραψε ιστορία, το απίθανο πάρτι γενεθλίων με τον Μύρωνα Στρατή να τραγουδάει live με την μπάντα του στο σπίτι μιας τυχερής φίλης του CU, έρχεται μια νέα, «τρομακτική εμπειρία».  Το CU FRIDAY HORROR SHOW!

Το CU FRIDAY HORROR SHOW είναι μια βραδιά τρόμου που διοργανώνει το CU AROUND αυτήν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 23:30. Οι φίλοι του CU και οι φίλοι τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μεταμεσονύκτια προβολή μία κλασσική horror ταινίας στο ODEON ΟΠΕΡΑ. Αμέσως μετά την ταινία ακολουθεί Horror party με spooky διάθεση, αλυσοπρίονα, τσεκούρια, μάσκες, μαχαίρια, ζουρλομανδύες και τους γνωστούς alternative DJs Postriper, MNDL και Kris Riot.

Οι θαρραλέοι φίλοι του CU μπορούν να στείλουν μήνυμα ODEON στο 54646 (χρέωση 0,2€/κωδικό) για να πάρουν κωδικό για δωρεάν είσοδο για τους ίδιους κι έναν ατρόμητο φίλο τους!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights