Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Vector προστατεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ στο διαδύκτιο.

Το Vector προστατεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ στο διαδύκτιο.

απο Kostas Gliatiotis

Η πρώτη Ελληνική πρωτοβουλία στον χώρο των Antivirus το Vector αποτελεί και επίσημο προμηθευτή της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύντομα θα ανακοινωθεί και μια μοναδική προσφορά για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

To Vector ήταν ένα όραμα μιας ομάδας Ελλήνων επιχειρηματιών, προγραμματιστών και αναλυτών διαδικτυακής ασφάλειας που η δημιουργία του έγινε πραγματικότητα.
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και έφερε ως αποτέλεσμα την σύνταξη μιας ομάδας η οποία σε συνεργασία με γνωστό οίκο διαδικτυακής ασφάλειας του εξωτερικού δημιούργησαν από κοινού το VECTOR το οποίο χωρίζεται στις τρείς καθιερωμένες εκδόσεις αντιικών προϊόντων: Antivirus, Internet Security  & Total Security.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights