Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Βραζιλία: Μπλοκάρει την χρήση του Whatsapp
whatsApp-in2mobile-featured-image-770x495

Βραζιλία: Μπλοκάρει την χρήση του Whatsapp

απο alpha

Σε μια μάλλον ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε η κυβέρνηση της Βραζιλίας, αφού σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών της χώρας πρέπει να μπλοκάρουν την χρήση του Whatsapp για τις επόμενες 48 ώρες.

Η απόφαση αυτή είναι συνέχεια διαταγής που είχε εκδοθεί από δικαστήριο και ζητούσε από το Whatsapp να παραχωρήσει στην κυβέρνηση στοιχεία για επικοινωνίες που είχε πραγματοποιήσει μέσω αυτού ένας κατηγορούμενους σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Το Whatsapp από την πλευρά του θεωρεί ότι δεν υπάρχει βάσιμη απόδειξη χρήσης των υπηρεσιών του και αρνήθηκε την πρόσβαση στα στοιχεία.

Η αντίδραση του Whatsapp στο μπλοκάρισμα της χρήσης του ήταν άμεση, με τον Jan Koum, διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας να δηλώνει με νόημα ότι “Είναι κρίμα που η Βραζιλία επέλεξε να εμποδίσει την χρήση μιας υπηρεσίας στην οποία βασίζονται εκατομμύρια κάτοικοι της χώρας και να αποξενώσει τον εαυτό της από τον υπόλοιπο κόσμο”

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights