Αρχικη ΦΗΜΕΣ Microsoft Lumia 650: Οι πρώτες φωτογραφίες του

Microsoft Lumia 650: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση και την διάθεση στην αγορά των νέων Lumia 950 και Lumia 950 XL, η Microsoft φαίνεται πως πρόκειται να συνεχίσει την “ανανέωση” της σειράς Lumia με νέες συσκευές σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής.

Εκτός του Lumia 850 που φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί σύντομα, εμφανίστηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες του Lumia 650, αντικαταστάτη προφανώς του επιτυχημένου (για τα δεδομένα της Microsoft) Lumia 640.

Το Lumia 650 φαίνεται πως θα έχει οθόνη 5 ιντσών, άγνωστης ακόμα ανάλυσης, ενώ και τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά παραμένουν άγνωστα. Το μόνο που αποκαλύπτεται μέχρι στιγμής είναι η φωτογραφία με το σχέδιο της συσκευής, που δεν διαφέρει σημαντικά από ότι μας έχει συνηθίσει η Microsoft μέχρι σήμερα.

Το θετικό είναι πως η Microsoft δείχνει την πρόθεση της να συνεχίσει την δημιουργία νέων συσκευών σε διαφορετικές κατηγορίες τιμής προκειμένου να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το μερίδιο αγοράς των νέων Windows 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights