Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Schneider Electric παρουσιάζει νέα προϊόντα

Η Schneider Electric παρουσιάζει νέα προϊόντα

απο Kostas Gliatiotis

Η Schneider Electric παρουσιάζει τρεις νέες σειρές προϊόντων APC, σχεδιασμένες ειδικά για τους χρήστες που θέλουν να προστατεύσουν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές από υπερτάσεις ή απότομες διακυμάνσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και εκείνους που θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους φορητές συσκευές για πολλές ώρες, ακόμη και όταν βρίσκονται στο δρόμο, ταξιδεύουν ή δεν έχουν πρόσβαση σε κάποια παροχή ρεύματος για να τις φορτίσουν.

Οι ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως οι υπολογιστές, τα tablets, τα smartphones, οι ψηφιακές κάμερες ή τα μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας, μπορεί να καταστραφούν από μία απότομη αυξομείωση στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος, από τα επαγωγικά ρεύματα ενός κεραυνού ή ακόμη και από κάποια υπερφόρτιση λόγω βλάβης. Η νέα οικογένεια πολύπριζων APC Surge Arrest (PM Series), που αποτελείται από πολύπριζα μίας, πέντε, έξι ή οχτώ θέσεων, αποτελεί την ιδανική προστασία για οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή χρησιμοποιούμε στο σπίτι ή το γραφείο, εξασφαλίζοντας σταθερή λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε κάθε ένα από τα ηλεκτρονικά τους κυκλώματα.

APC_PM5 & PM6 Series

Τα πολύπριζα της σειράς APC Surge Arrest (PM Series) διαθέτουν πέντε (PM5U) ή έξι (PM6U) προστατευμένες πρίζες τύπου σούκο, φίλτρα εξομάλυνσης και καθαρισμού από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, αυτόματη ασφάλεια προστασίας από υπερφόρτιση ή βραχυκυκλώματα, δύο προστατευμένες εξόδους USB για τη φόρτιση smartphone, tablet, κάμερας κ.ά., καθώς και δύο λυχνίες LED για την επισήμανση ενδεχόμενης υπέρτασης ή προβλήματος στη γείωση του ηλεκτρικού δικτύου. Ειδικότερα, τα πολύπριζα PMH63VT και PM5VT διαθέτουν επίσης μία είσοδο/έξοδο RJ11 για τηλεφωνικά καλώδια, και μία επίχρυση είσοδο/έξοδο RF για την προστασία συσκευών AV οι οποίες συνδέονται με ομοαξονικό καλώδιο (TV, δορυφορικοί δέκτες κλπ.). Οι παραπάνω συσκευές συνοδεύονται με εφ’ όρου ζωής εγγύηση (Onsite Repair or Replace).

Επιπλέον, το APC Mobile Power Pack M3, έχει σχεδιαστεί με στόχο να εξασφαλίζει τη λειτουργία των εφαρμογών, τη στιγμή που ο χρήστης τις έχει ανάγκη: να κατεβάσει ένα σημαντικό έγγραφο ή email, να στείλει ένα tweet, να έχει πρόσβαση σε κάποιο λογαριασμό gaming ή να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία που παρακολουθεί. Το Mobile Power Pack Μ3 είναι μια εξωτερική πηγή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση κινητών και άλλων smart συσκευών, όπως tablets, smartphones, κάμερες, δέκτες GPS και οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή χρησιμοποιεί φορτιστή τύπου USB. Εξοπλισμένο με μπαταρία ιόντων λιθίου συνολικής χωρητικότητας 3.000 mAh το APC Mobile Power Pack προσφέρει ενέργεια αρκετή για μία πλήρη φόρτιση ενός συνηθισμένου smartphone, και για τη φόρτιση ενός tablet μέχρι το 20%.

Διαθέσιμο σε πέντε χρώματα (Μαύρο, ασημί, μπλε, τιτάνιο, κόκκινο), το APC Mobile Power Pack Μ3 στέκεται άνετα δίπλα σε οποιαδήποτε κομψή συσκευή smartphone ή tablet. Εξωτερικά, το APC Mobile Power Pack Μ3 διαθέτει μία θύρα εξόδου USB, καθώς και φωτεινές ενδείξεις LED που μας πληροφορούν για την κατάσταση της μπαταρίας.

Η φόρτιση του APC Mobile Power Pack Μ3 ολοκληρώνεται σε περίπου 3,5 ώρες, ενώ χάρη στην εξαιρετική ικανότητα του να αποθηκεύει ενέργεια, μπορεί να μένει για πολύ καιρό σε τσάντες, σακίδια, θήκες κλπ, έτοιμο να εξασφαλίσει τη λειτουργία των φορητών συσκευών, απλά και αξιόπιστα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι για μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία, το APC Mobile Power Pack Μ3 διαθέτει διατάξεις προστασίας από υπερβολική φόρτιση, εκφόρτιση, υπερθέρμανση ή βραχυκύκλωμα, ακόμη και σε περιπτώσεις ρεύματος εξαιρετικά μικρής έντασης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights