Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ BlackBerry: Ανακάμπτει με την βοήθεια του… Android

BlackBerry: Ανακάμπτει με την βοήθεια του… Android

απο Kostas Gliatiotis

Ευχάριστα είναι τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου (Q3) για το 2015 για την BlackBerry, καθώς διαφαίνεται τάση περιορισμού των ζημιών και της συρρίνωσης που… την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.

Αλλαγή στην στρατηγική πωλήσεων καθώς και επενδύσεις τόσο στον τομέα του software όσο και του hardware, δείχνουν ότι στο «βάθος του τούνελ» η επιστροφή στην κερδοφορία μπορεί να αποτελέσει πραγματικότητα στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος της αλλαγής της εικόνας της καναδικής εταιρείας αποδίδεται στην απόφασή της να κάνει… δειλά-δειλά βήματα προς το Android, κυκλοφορώντας πολύ πρόσφατα το BlackBerry Priv.

Μάλιστα, το εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, κ. John Chen, έκανε πρόβλεψη για κερδοφορία μέσα στο 2017, όταν και η εταιρεία θα έχει «ισορροπήσει» μηδενίζοντας τις ζημιές της εν τω μεταξύ.

Τέλος, ο κ. Chen επιβεβαίωσε ότι επιπλέον κινήσεις προς το Android είναι μια πιθανότητα (η πορεία του Priv θα αποτελέσει έναν καλό οδηγό και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά), ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι εφόσον η πορεία της εταιρείας δεν είναι η επιθυμητή, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τον τομέα του hardware και να διατηρήσει την παρουσία της σε αυτόν του λογισμικού, παρουσιάζοντας λύσεις όχι μόνο για το OS της Google, αλλά επίσης για το iOS της Apple και, φυσικά, για τα Windows της Microsoft.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights