Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια πωλήσεων

Huawei: Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια πωλήσεων

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη κατακτήσει την τρίτη θέση παγκοσμίως σαν κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, η Huawei έκανε μια μάλλον σημαντική ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας της στο Weibo, αναφέροντας ότι ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια συσκευών σε πωλήσεις για το 2015.

Λίγο πριν την λήξη της χρονιάς, μπορεί το συγκεκριμένο “επίτευγμά” να μην φαίνεται σημαντικό, κάνει όμως την Huawei την τρίτη εταιρεία μετά την Samsung και την Apple που οι πωλήσεις της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια μέσα σε ένα χρόνο.

Συσκευές όπως τα προηγούμενα Mate 7, το εντυπωσιακό P8 αλλά και το ανταγωνιστικό στην κατηγορία τιμής του P8 Lite βοήθησαν την εταιρεία να πετύχει το αποτέλεσμα αυτό. Το νέο Mate 8 της Huawei έχει ήδη ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα όπου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωρίζει και αυτό με την σειρά του αντίστοιχη επιτυχία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights