Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung T3: Φορητός SSD δίσκος 2 TB

Samsung T3: Φορητός SSD δίσκος 2 TB

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η Samsung να είναι περισσότερο γνωστή για το τμήμα κινητών τηλεφώνων της, σαν εταιρεία παραμένει όμως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών σχεδόν κάθε είδους.

Ένα από τα νεότερα προϊόντα της εταιρείας είναι και ο SSD φορητός δίσκος με την μάλλον “αδιάφορη” ονομασία Τ3, η χωρητικότητα του οποίου φτάνει τα 2 TB.

Ο νέος δίσκος της Samsung εκτός από την αρκετά μεγάλη χωρητικότητα του στην κορυφαία έκδοση του, ξεχωρίζει κυρίως για το αντίστοιχα μικρό του μέγεθος και βάρος. Ο T3 έχει σχεδιαστεί να χρησιμοποιείται σε κάθε είδους συσκευή από τηλεόραση μέχρι και Smartphones, ενώ υποστηρίζει το νέο USB Type-C πρότυπο. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται  η αντοχή στις πτώσεις και τους κραδασμούς, ένα χαρακτηριστικό που έτσι και αλλιώς διαθέτουν οι SSD δίσκοι αλλά είναι περισσότερο χρήσιμο σε μια φορητή συσκευή, αλλά και την δυνατότητα “προστασίας” του περιεχομένου του με κωδικό ασφαλείας.

Ο T3 της Samsung θα διατίθεται και σε μικρότερες εκδόσεις από αυτή των 2 TB και συγκεκριμένα σε εκδόσεις του 1 TB, και των 500 και 250 GB. Η τιμή πώλησης για όλες τις εκδόσεις δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, με τον T3 να πρόκειται να γίνει διαθέσιμος αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Νότιο Κορέα, ενώ στην συνέχεια η διάθεση του θα επεκταθεί και σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές χώρες.

https://www.youtube.com/watch?v=GsVHSykXB0Y

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights