Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: 200 εκατομμύρια υπολογιστές με Windows 10

Microsoft: 200 εκατομμύρια υπολογιστές με Windows 10

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως η Microsoft έχει κάθε λόγο να θεωρεί επιτυχημένα τα νέα Windows 10, αφού όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, πλέον έχουν εγκατασταθεί σε τουλάχιστον 200 εκατομμύρια συσκευές.

Τα Windows 10 έφτασαν σε αυτό το νούμερο σε μόλις 6 μήνες μετά την επίσημη διάθεση τους, την στιγμή που τα αμέσως προηγούμενα Windows 8 (και Windows 8.1 στην συνέχεια) κατάφεραν στο ίδιο διάστημα να κερδίσουν περίπου τους μισούς, δηλαδή 100 εκατομμύρια χρήστες.

Η σημαντικά διαφορετική εμφάνιση και λειτουργικότητα των Windows 10 σε σύγκριση με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows αλλά ειδικά τα Windows 8 φαίνεται ότι “κέρδισαν” τους χρήστες όπως ακριβώς υπολόγιζε η εταιρεία.

Στην εξάπλωση τους φυσικά βοήθησε και η δωρεάν διάθεση τους από την Microsoft ακόμα και για υπολογιστές που δεν χρησιμοποιούσαν “αυθεντική” έκδοση των προηγούμενων Windows 7 ή 8.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights