Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση του Mate 8

Huawei: Ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση του Mate 8

απο Kostas Gliatiotis

Σήμερα στην CES 2016, το Huawei Consumer Business Group ανακοίνωσε το διεθνές λανσάρισμα του Huawei Mate 8 smartphone, μια συσκευή σύμβολο της παραγωγικότητας, με ενισχυμένη δυναμική, αποτελεσματικότητα και διάρκεια μπαταρίας. Το Mate 8 συνεχίζει το εντυπωσιακό ιστορικό επιδόσεων της Huawei στις συσκευές high-end, αποτυπώνοντας την παγκόσμια καταναλωτική ζήτηση και εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους χρήστες της.

Το Huawei Mate 8 διαθέτει το πιο ισχυρό chipset, μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και κομψό σχεδιασμό, που το καθιστούν το ιδανικό smartphone για την απαιτητική καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών. Το Mate 8 είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο με γνώμονα την αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ το hardware και το software του έχουν βελτιωθεί για να παρέχουν μια καλαίσθητη, αποτελεσματική εμπειρία.

«Δημιουργήσαμε το Mate 8 για να προσφέρουμε μια συσκευή που θα ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών. Ένα ταχύτατο smartphone με άψογο σχεδιασμό, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικότερα, εξοικονομώντας ποιοτικό χρόνο για τους φίλους, την οικογένεια ή τις προσωπικές ενασχολήσεις τους», δήλωσε ο Kevin Ho, President, Handset Product Line, Huawei Consumer BG. «Το Mate 8 είναι το απόλυτο highend smartphone. Επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία υψηλής απόδοσης και μπαταρίας μακράς διάρκεια, δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να παραμένουν συνδεδεμένοι, ενημερωμένοι και παραγωγικοί, ανά πάσα στιγμή».

Σχεδιασμένο με Γνώμονα την Απόδοση και την Αποτελεσματικότητα

Με πρωτοποριακό hardware, το Mate 8 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει Kirin 950 chipset, με ενισχυμένη CPU κατά 100%, υψηλότερη απόδοση GPU κατά 125% και μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση κατά 70% σε σχέση με το Kirin 925. Η αρχιτεκτονική της συσκευής συνδυάζει την αποτελεσματική με τις υψηλές επιδόσεις μέσω τεσσάρων (4) A72 2.3 GHz επεξεργαστών και τεσσάρων (4) A53 1.8 GHz επεξεργαστών.

Εξοπλισμένο με μπαταρία υψηλής πυκνότητας  4000mAh, το Mate 8 προσφέρει καινοτόμα ενεργειακή απόδοση που εξασφαλίζει περισσότερες από δύο ημέρες κανονικής χρήσης. Επιπλέον, φέρει την τεχνολογία άμεσης φόρτισης, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να φορτίσει σε μόλις 30 λεπτά με την απαραίτητη ενέργεια για τη χρήση μιας ολόκληρης ημέρας, καθιστώντας το κατά 105% ταχύτερο από το iPhone 6s Plus της Apple. Μάλιστα, οι τακτικοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για 2.36 μέρες, με μία μόνο φόρτιση, ενώ ο χρόνος για τους απαιτητικότερους χρήστες διαμορφώνεται στις 1.65 μέρες. Επίσης, το Mate 8 διαθέτει προηγμένο σχεδιασμό θερμικής μηχανικής, 6 στρωμάτων, για υψηλότερη απαγωγή θερμότητας, βελτιωμένη αίσθηση στη λαβή και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Κατασκευασμένο με Στόχο την Παραγωγικότητα

Με το EMUI 4.0 της Huawei και βασισμένο στο Android Marshmallow 6.0,το Mate 8 προσφέρει στους χρήστες μια πληθώρα βελτιώσεων και ρυθμίσεων, μεταξύ των οποίων μια ενσωματωμένη υπηρεσία αυτόματης ανασυγκρότησης για συνεχή βελτιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος. Ακόμη, το Mate 8 διαθέτει λειτουργία split-screen, για γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στις εφαρμογές.

Έξυπνο και Ασφαλές

Το Huawei Mate 8 διαθέτει ασφάλεια δακτυλικού αποτυπώματος νέας γενιάς με ενισχυμένη τεχνολογία προστασίας. Ο κυκλικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βελτιώνει την περιοχή αναγνώρισης κατά 10%. Επιπρόσθετα, η περιοχή αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος έχει τρία επίπεδα ασφάλειας, για μεγαλύτερη προστασία. Ο νέος σχεδιασμός του αισθητήρα επιταχύνει τον χρόνο ξεκλειδώματος κατά 100%.

Το Mate 8 διατηρεί δύο πρότυπα διεπαφής δακτυλικών αποτυπωμάτων για βελτιωμένη εμπειρία πληρωμών μέσω του smartphone—το Fast Identity Online (FIDO) και το Android M.  Η ισχυρή CPU εξασφαλίζει άμεση κρυπτογράφηση σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα αποθηκευμένα αρχεία για μεγαλύτερη προστασία δεδομένων. Το Mate 8 διαθέτει κλείδωμα κάρτας microSD, αποτρέποντας την ανεπιθύμητη πρόσβαση στην κάρτα, χωρίς κωδικό. Σε περίπτωση κλοπής του τηλεφώνου, τα δεδομένα του χρήστη δε θα είναι διαθέσιμα.

Εκπληκτική Φωτογραφία

Η Huawei επένδυσε περισσότερα από $98 εκατομμύρια τα τελευταία τρία χρόνια για να αναπτύξει τον πρώτο ιδιόκτητο επεξεργαστή αισθητήρα εικόνας, για ταχύτερη εστίαση, υψηλότερη ευκρίνεια και έγχρωμη σκίαση αυξημένης ακρίβειας. Μια κορυφαία ομάδα 300 μηχανικών συγκεντρώθηκε στη Γαλλία για να αυξήσουν την ταχύτητα επεξεργασίας της κάμερας, με στόχο την αύξηση του εύρους επεξεργασίας κατά 4 φορές με 14-bit ακρίβεια.

Επιπλέον, το Mate 8 υιοθετεί την επαναστατική, ολοκαίνουρια κάμερα Sony 16MP IMX298, αυξάνοντας το μέγεθος του αισθητήρα κατά 23% για εκπληκτικές φωτογραφίες. Το Mate 8 διαθέτει, επίσης, μπροστινή κάμερα 8 MP με νέο αλγόριθμο ρυθμίσεων για να βγάλετε την τέλεια selfie.

Αποτελεσματική Συνομιλία

Το Huawei Mate 8 διαθέτει “Super Hands-Free 3.0” τεχνολογία που δίνει τη δυνατότητα hands-free λειτουργίας σε διάφορα περιβάλλοντα. Είτε βρίσκεστε στο αυτοκίνητο ή σε αίθουσα συνεδρίων ή σε μια πολυπληθή γιορτή, μπορείτε να απολαύσετε ξεκάθαρες συνομιλίες σε απόσταση 3 μέτρων. Με ευρύ φάσμα συλλογής ήχων, μέχρι 120 βαθμούς, και λειτουργία μείωσης κατεύθυνσης θορύβου, οι συνομιλίες σας είναι ευκρινέστερες από ποτέ.

Το Mate 8 διαθέτει δυνατότητα παγκατευθυντικής εγγραφής και κατευθυντικής αναπαραγωγής. Τρία μικρόφωνα ανιχνεύουν στη στιγμή τις πηγές ήχου και εγγράφουν φωνές απ’ όλες τις κατευθύνσεις. Κατά την αναπαραγωγή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την προτιμώμενη κατεύθυνση πηγής ήχου. Επίσης, το Mate 8 παρέχει λειτουργία αναπροσαρμογής της κάμερας, που αυτομάτως διορθώνει την γωνία φωτογράφισης, για καλύτερες εικόνες.

Παγκόσμια Συνδεσιμότητα

Το Mate 8 υποστηρίζει παγκόσμια συνδεσιμότητα και περισσότερα bands από κάθε άλλο dual-SIM τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένου τεσσάρων (4) 2G bands, εννιά (9) 3G bands και δεκαοκτώ (18) 4G bands σε 217 χώρες και περιοχές με 1.334 ρυθμίσεις παρόχων, γεγονός που καθιστά το Mate 8 την τέλεια συσκευή για επιχειρηματίες που ταξιδεύουν συχνά διεθνώς.

Άρτια Κατασκευή

Το Mate 8 διαθέτει κομψό σχεδιασμό που αναδεικνύει την εντυπωσιακή οθόνη 6 ιντσών. Με αναλογία οθόνης-σώματος 83%, το τηλέφωνο διατηρεί το στυλ του χωρίς εκπτώσεις στην οθόνη. Το κυρτό γυαλί 2.5D και το μέταλλο αλουμινίου ενώνονται απρόσκοπτα, δημιουργώντας έναν τέλειο συνδυασμό ομορφιάς και λειτουργικότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights