Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Huawei και η Swarovski συνεργάζονται για το νέο HUAWEI WATCH

H Huawei και η Swarovski συνεργάζονται για το νέο HUAWEI WATCH

απο Kostas Gliatiotis

Σήμερα, στο πλαίσιο του CES 2016, το Huawei Consumer Business Group (BG) αποκάλυψε τις εκδόσεις Jewel και Elegant του περσινού premium smartwatch. Σε συνεργασία με τη Swarovski, το HUAWEI WATCH Jewel και Elegant, σηματοδοτεί μια νέα προσέγγιση της εταιρείας προς το γυναικείο κοινό.

Διαχρονική ομορφιά, για κάθε περίσταση

Σε συνέχεια των Classic, Active και Elite smartwatches που κυκλοφόρησαν το 2015 και έτυχαν μεγάλης αναγνώρισης, οι νέες Jewel και Elegant εκδόσεις προσφέρουν δύο στιλάτες επιλογές για γυναίκες.

Με 68 Swarovski Zirconia πετράδια γύρω από την επίχρυση θήκη, μεγέθους 1.5mm  το καθένα, η Jewel έκδοση λάμπει όσο κανένα άλλο smartwatch.

1

Μια διακριτικότερη επιλογή, η Elegant έκδοση περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό μοτίβο στην επίχρυση θήκη του.

2

Σε τέλεια αρμονία με τα δύο λουριά, από γνήσιο Ιταλικό δέρμα, διαθέσιμα σε περλέ λευκό και μπλε ζαφειριού, το HUAWEI WATCH (Jewel και Elegant) πωλείται με περισσότερο από 40 επιφάνειες διαθέσιμες, όπως και το πρωτότυπο  μοντέλο, συμπεριλαμβανομένων 10 αποκλειστικά γυναικείων σχεδιασμών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights