Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ To Xbox εντάσσει το Netflix App σε 16 νέες περιοχές
Xbox-One-in2mobile-featured-image

To Xbox εντάσσει το Netflix App σε 16 νέες περιοχές

απο Kostas Gliatiotis

Το Xbox έχει μεγάλη ιστορία με το Netflix, καθώς αποτελεί την πρώτη συσκευή που προσέφερε HD streaming μέσω Xbox 360 το 2008. Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Netflix σχετικά με την επέκταση του σε 130 χώρες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η υπηρεσία επεκτείνεται στο Xbox One και στο Xbox 360 σε 16 επιπλέον περιοχές.

Το Netflix είναι πλέον διαθέσιμο για Xbox χρήστες στις παρακάτω περιοχές: Τσεχία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ινδία, Ισραήλ, Πολωνία, Κορέα, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Νότιο Αφρική, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους fans μας να κάνουν stream τις αγαπημένες τους εκπομπές και ταινίες άμεσα στις Xbox κονσόλες τους μέσω της εφαρμογής Netflix, και συγχαίρουμε τους συνεργάτες μας στο Netflix για την απόφαση που πήραν να επεκταθούν παγκοσμίως σε 130 επιπλέον χώρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights