Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z5: Χωρίς δακτυλικό αποτύπωμα στις Ηνωμένες Πολιτείες

Sony Xperia Z5: Χωρίς δακτυλικό αποτύπωμα στις Ηνωμένες Πολιτείες

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony εδώ και μερικά χρόνια βρίσκεται στο σύνολο της σαν εταιρεία, αλλά και συγκεκριμένα το τμήμα της Sony Mobile, σε μια πορεία ανάκαμψης που δεν έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε η ίδια.

Η Sony Mobile συγκεκριμένα, αφού συνεχίζει να λειτουργεί με ζημιές και δεν καταφέρνει να αυξήσει τα ποσοστά πωλήσεων της, λειτουργεί πλέον και επίσημα με την “ανοχή” του Ομίλου, μέχρι να μην είναι πλέον συμφέρουσα η ύπαρξη του.

Στην προσπάθεια να αλλάξει αυτή την πορεία, η Sony Mobile παρουσίασε φέτος όχι δύο (ως συνήθως) αλλά τρεις διαφορετικές συσκευές της νέας σειράς Xperia Z5. Οι δύο από αυτές και συγκεκριμένα το Z5 και το Z5 Compact πρόκειται να ξεκινήσουν να πωλούνται και στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια αγορά στην οποία η εταιρεία έχει λιγότερο από απλά “αποτυχημένη” πορεία τα τελευταία χρόνια.

Φαίνεται όμως πως παρόλα αυτά, η Sony mobile επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη για τους υποψήφιους αγοραστές των Z5 και Z5 Compact, αφού οι συσκευές θα διατεθούν στην χώρα χωρίς τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η τοποθέτηση του στο πλαϊνό μέρος των συσκευών μπορεί να μην είναι η πιο εργονομική λύση και να περιορίζει ουσιαστικά την χρήση τους μόνο με το δεξί χέρι του χρήστη, όμως η πλήρης απουσία του αισθητήρα από τις συσκευές που θα διατεθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια μάλλον χειρότερη επιλογή.

Σε μια αγορά όπου το iPhone 6s της Apple και οι συσκευές της Samsung κυριαρχούν στην ακριβή κατηγορία, η Sony Mobile επέλεξε να διαθέσει την δική της πρόταση χωρίς ένα χαρακτηριστικό που πλέον θεωρείται δεδομένο από πολλούς χρήστες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights