Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone Business Cloud: Οικονομία, ευελιξία και παραγωγικότητα για την ελληνική επιχείρηση

Vodafone Business Cloud: Οικονομία, ευελιξία και παραγωγικότητα για την ελληνική επιχείρηση

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone ενσωματώνει και εξελίσσει τις Cloud λύσεις της hellas online και παρουσιάζει το Vodafone Business Cloud,  μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που βασίζεται στη σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες, ενισχύοντας την αποδοτικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ευελιξία της επιχείρησης στη διαχείριση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους μπορεί να γίνει Ready Business, δηλαδή ικανή να εξελίσσεται διαρκώς και να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς, επιλέγοντας τον κατάλληλο για αυτήν συνδυασμό λύσεων και υπηρεσιών από την Vodafone .

Οι υπηρεσίες Vodafone Business Cloud εμπλουτίζονται με επιπλέον δυνατότητες μίσθωσης πόρων υποδομής και υπολογιστικής ισχύος προσφέροντας στις επιχειρήσεις ευελιξία και οικονομία στις ανάγκες τους για ΙΤ υποδομές. Έτσι, οι επιχειρήσεις πληρώνουν μόνο για τους πόρους που πραγματικά χρειάζονται και χρησιμοποιούν, ενώ διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις  υποδομές  πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης.

Οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι υπηρεσίες Vodafone Business Cloud αποκομίζουν οφέλη που συνδυάζουν την επίτευξη επιχειρηματικής ανάπτυξης με τη μείωση κόστους. Με τις υπηρεσίες Vodafone Business Cloud οι μπορούν έως και να μηδενίσουν τα κόστη επένδυσης που απαιτούνται για αγορά και αναβάθμιση ΙΤ υποδομής και εξοπλισμού, ενώ ταυτόχρονα μέσα από το μοντέλο μίσθωσης από το Vodafone Business Cloud των πόρων υποδομής και υπολογιστικής ισχύος που μπορεί να χρειάζονται, αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο του κόστους χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Επιπλέον, η επιχείρηση αποκτά ευελιξία και ταχύτητα μέσα από την πλήρη προσαρμογή και διαμόρφωση των υπηρεσιών βάσει των αναγκών της, ενώ παράλληλα γίνεται πιο παραγωγική και αποτελεσματική μέσω των διαχειριστικών εφαρμογών που επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες cloud από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η υποδομή των υπηρεσιών Vodafone Business Cloud χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής και έχει σχεδιαστεί βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων αρχιτεκτονικής που δίνουν έμφαση στην ενισχυμένη ασφάλεια και στην διασφάλιση της ταχύτητας των υπηρεσιών, ,  Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι εκτός από τις υπηρεσίες που   εντάσσονται στην ομπρέλα Vodafone Business Cloud παρέχονται και customized λύσεις για Private και Hybrid Cloud υποδομές.

Η κα. Κάτια Σταθάκη, Διευθύντρια Μεγάλων Εταιρικών Πελατών στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: “Ready Business σημαίνει να μπορείς να πετύχεις σήμερα και παράλληλα να είσαι έτοιμος για το αύριο. Στη Vodafone, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους εταιρικούς μας πελάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς με ευελιξία και επάρκεια. Το Vodafone Business Cloud εντάσσεται στο ευρύ  φάσμα υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις καθημερινές ανάγκες τους.  Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα τους με υπηρεσίες που τους στηρίζουν όπως ο Προσωπικός Σύμβουλος, που βρίσκεται πάντα στη διάθεσή τους για να τους συμβουλέψει με κάθε τρόπο για τις υποδομές και τις υπηρεσίες που χρειάζονται”.

Τις λύσεις Vodafone Business Cloud ήδη τις έχει επιλέξει ένας σημαντικός αριθμός πελατών που προέρχονται από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους όπως της ναυτιλίας, του εμπορίου, των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, των ιατρικών και φαρμακευτικών υπηρεσιών, του τουρισμού καθώς και των ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το vodafone.gr/business

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights