Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ iPhone Mini: Φωτογραφία της συσκευής δίπλα σε iPhone 5

iPhone Mini: Φωτογραφία της συσκευής δίπλα σε iPhone 5

απο Kostas Gliatiotis

Οι φήμες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει ένα μικρότερο σε μέγεθος iPhone τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν ενώ έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται γνωστές και οι πρώτες πληροφορίες για την συσκευή.

Το iPhone “mini” που μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν θα ονομάζεται iPhone 6c, iPhone 7c ή κάτι ανάλογο που να δείχνει την διαφορά στο μέγεθος του, εμφανίστηκε σε φωτογραφία δίπλα σε ένα iPhone 5.

Παρότι η φωτογραφία δείχνει μόνο την μπροστινή όψη της συσκευής, αυτή αρκεί για να “αποκαλυφθούν” μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την συσκευή. Με βάση την φωτογραφία λοιπόν, το iPhone mini φαίνεται να μοιράζεται το σχέδιο των iPhone 6 και iPhone 6s, ενώ κάτω από την οθόνη του βρίσκεται το κεντρικό πλήκτρο που “στεγάζει” τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν την Apple να χρησιμοποιεί τον A8, τον επεξεργαστή του iPhone 6 στο εσωτερικό του iPhone mini και όχι τον Α9 που βρίσκεται στο εσωτερικό του iPhone 6s. Αν και είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζουμε με σιγουριά, η συγκεκριμένη επιλογή μοιάζει πιο λογική για την εταιρεία, αφού η σίγουρα μικρότερη σε χωρητικότητα μπαταρία της συσκευής θα απαιτεί και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Η κάμερα του iPhone mini είναι προς το παρόν άγνωστο αν θα μοιράζεται την ανάλυση των 12 Mpixels των iPhone 6s και iPhone 6s Plus (χωρίς λογικά το optical Image Stabilization του δεύτερου) ή αν θα περιορίζεται σε χαμηλότερη ανάλυση π.χ. των 8 Mpixels για περιορισμό του κόστους.

Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να παρουσιάζει το iPhone mini μέσα στον Μάρτιο και να το διαθέτει αμέσως μετά στην αγορά. Μέχρι τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες για την νέα συσκευή της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights