Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Διαθέτει το Android 6.0 στα Galaxy S6 στην Νότιο Κορέα

Samsung: Διαθέτει το Android 6.0 στα Galaxy S6 στην Νότιο Κορέα

απο Kostas Gliatiotis

Με σχετική καθυστέρηση, σε σύγκριση με κάποιες συσκευές του ανταγωνισμού τουλάχιστον, η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης σε Android 6.0 Marshmallow για τα δύο Galaxy S6 και S6 Egde.

Η αναβάθμιση είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας, ενώ αναμένεται σύντομα η σταδιακή διάθεση της και στις αγορές της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

Τα νέα χαρακτηριστικά της αναβάθμισης δεν είναι γνωστά στο σύνολο τους προς το παρόν, με τις περιορισμένες αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον και τον πίνακα ειδοποιήσεων να αποτελούν τις βασικότερες. Το Android 6.0 φέρνει γενικότερη υποστήριξη για αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που σημαίνει πως αυτός που διαθέτουν τα Galaxy S6 θα είναι πλέον προσβάσιμος και από εφαρμογές τρίτων.

Με δεδομένο το ότι όλες οι εκδόσεις των Galaxy S6 βασίζονται σε έναν και μόνο επεξεργαστή της Samsung, θεωρητικά η αναβάθμιση σε Android 6.0 θα είναι πιο “εύκολη” διαδικασία σε σύγκριση με παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights