Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Νέος Exynos 7870 στο εσωτερικό του νέου Galaxy J7

Samsung: Νέος Exynos 7870 στο εσωτερικό του νέου Galaxy J7

απο Kostas Gliatiotis

Η εποχή που η Samsung βασιζόταν σε επεξεργαστές άλλων εταιρειών και κυρίως της Qualcomm για την κατασκευή των συσκευών της φαίνεται πως πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος της, αφού η εταιρεία όχι μόνο χρησιμοποιεί δικούς της Exynos επεξεργαστές σε όλο και περισσότερες συσκευές, αλλά σχεδιάζει και νεότερους.

Μετά τον Exynos 7580 στο εσωτερικό του Galaxy S5 Neo, που πλέον “δίνει ζωή” και σε όλες τις εκδόσεις του νέου Galaxy A5 2016, αλλά και τον σχετικά άγνωστο επεξεργαστή στο εσωτερικό του νέου Galaxy A3 2016, ένας ακόμα επεξεργαστής της εταιρεία με την ονομασία Exynos 7870 φαίνεται πως ετοιμάζεται να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές της.

Αποτελέσματα από το GFX Benchmark αποκαλύπτουν τον νέο Exynos 7870 στο εσωτερικό του επίσης νέου Galaxy J7, και δείχνουν ότι η εταιρεία δίνει πλέον βαρύτητα και στην μεσαία κατηγορία επεξεργαστών και συσκευών αντίστοιχα.

7870os

Ο νέος Exynos 7870 φαίνεται να χρησιμοποιεί και πάλι συνολικά 8 πυρήνες αρχιτεκτονικής A-53 της ARM όπως και ο Exynos 7580, μόνο που η ταχύτητα λειτουργίας τους έχει αυξηθεί ελάχιστα στο 1.7 GHz. Η σημαντική διαφορά όμως είναι η χρήση της νέας Mali T830 στο εσωτερικό του, αντί της Mali T720. Παρότι και αυτή ανήκει στο χαμηλότερο άκρο της νέας σειράς 8xx της ARM, η Mali T830 είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αυξήσει τις όχι καλές επιδόσεις του Exynos 7870 στον τομέα των γραφικών.

Το μόνο που μένει πλέον είναι η συγκεκριμένη συσκευή ή / και κάποια άλλη με αυτόν στο εσωτερικό της να ανακοινωθεί επίσημα από τη Samsung, αλλά και κάποια στιγμή η εταιρεία να αρχίσει να είναι πιο “ανοιχτή” με τις πληροφορίες που παρέχει για τους δικούς της Exynos επεξεργαστές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

μπογιατζησ στελιοσ 28/06/2016 - 10:44

καλημερα σας.συγχαρητηρια για το σαιτ σας και τις ομορφες παρουσιασησς σας.θελω να αλλαξω το κινητο μου,
ειμαι αναμεσα στο Α 5 2016 ΚΑΙ ΣΤΟ J7 2016,ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο κατα την γνωμη σας?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights