Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vaio Phone Biz: Smartphone με Windows 10

Vaio Phone Biz: Smartphone με Windows 10

απο alpha

Μπορεί η Vaio να μην ανήκει πλέον την “οικογένεια” της Sony (αφού πουλήθηκε σε ανεξάρτητους επενδυτές πριν σχεδόν δύο χρόνια), η εταιρεία όμως συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, ενώ εκτός από ηλεκτρονικούς υπολογιστές πλέον κατασκευάζει και τα δικά της Smartphones.

Το νεότερο από αυτά, έχει την ονομασία Phone Biz η οποία δηλώνει ξεκάθαρα ότι απευθύνεται σε επαγγελματικούς χρήστες, ενώ θα χρησιμοποιεί τα Windows 10 της Microsoft σαν το λειτουργικό του σύστημα.

Το Phone Biz έχει μεταλλική κατασκευή στο εξωτερικό του και οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1080p (ή αλλιώς 1920 x 1080 pixels)

phone biz 2

Στο εσωτερικό του η Vaio έχει επιλέξει τον Snapdragon 617, με συνολικά 8 πυρήνες λειτουργίας, ενώ διαθέτει και 3 GB μνήμης RAM. Στο πίσω μέρος του η Vaio έχει επιλέξει μια κάμερα των 13 Mpixels, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, όπως την ύπαρξη Optical Image Stabilization ή όχι.

Το Phone Biz θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ιαπωνία στις αρχές Μαρτίου στην σχετικά λογική τιμή των 430 δολαρίων, ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν η Vaio θα επιλέξει να το διαθέσει και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights