Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S7 Edge: Η πρώτη “ζωντανή” φωτογραφία του

Galaxy S7 Edge: Η πρώτη “ζωντανή” φωτογραφία του

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πλέον πριν την επίσημη ανακοίνωση τους από την Samsung στις 21 Φεβρουαρίου, μια ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης MWC στην Βαρκελώνη, το Galaxy S7 Edge έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ζωντανή φωτογραφία.

Πρακτικά, το μόνο που “αποκαλύπτεται” στην συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι πως το νέο High End Smartphone της Samsung θα έχει σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχο του. Η διαγώνιος της πλέον θα είναι στις 5.5 ίντσες αντί για 5.1 στον προκάτοχο του. Ταυτόχρονα φέτος δεν θα υπάρξει από ότι φαίνεται επιπλέον “Plus” έκδοση όπως είχε συμβεί με το S6 Edge Plus, και η διαφορά της Edge έκδοσης με την “κανονική” του S7 θα εστιάζεται μεταξύ άλλων στην διαφορετικού μεγέθους οθόνη τους.

Η δεύτερη αρκετά σημαντική πληροφορία που παρέχεται από την συγκεκριμένη φωτογραφία αφορά την απόδοση του νέου Exynos 8890 που θα “ζει” στο εσωτερικό του S7 Edge. Η φωτογραφία δείχνει την συσκευή να έχει “τρέξει” το Antutu Benchmark με το σκορ που πετυχαίνει να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό φτάνοντας τους 134074… πόντους.

Στην Ευρώπη και στην χώρα μας θα διατεθεί η έκδοση με τον Exynos 8890 ενώ μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα υπάρξει έκδοση του με τον Snapdragon 820 της Qualcomm. Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είναι πλέον βέβαιο ότι η ανάλυση της κάμερας στο πίσω μέρος του θα μειωθεί σε 12 Mpixels από 16 στο S6 Edge, όμως σύμφωνα με την Samsung ο νέος αισθητήρας θα έχει σημαντικά καλύτερη απόδοση στην πράξη, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το ευχάριστο είναι ότι το νέο S7 Edge, όπως και το “κανονικό” S7 θα διαθέτουν υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, μια δυνατότητα που είχε αφαιρεθεί από το Galaxy S6. 

Η παρουσίαση των δύο νέων Galaxy S7 θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου όπως ήδη αναφέραμε, ενώ μερικές ημέρες αργότερα στις 11 Μαρτίου θα ξεκινήσει και επίσημα η διάθεση τους στην Ευρώπη και την χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights