Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Δωρεάν 2 GB επιπλέον στο Drive
google drive

Google: Δωρεάν 2 GB επιπλέον στο Drive

απο Kostas Gliatiotis

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ασφαλούς διαδικτύου, η Google προσφέρει ένα επιπλέον “δώρο” σε όσους χρήστες των υπηρεσιών της επιβεβαιώσουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας του λογαριασμού τους.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν 2 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive για όσους κάνουν μια… “επανάληψη” ή αν θέλετε έλεγχο των ρυθμίσεων ασφαλείας του λογαριασμού τους.

Χρησιμοποιώντας το link για τις ρυθμίσεις λογαριασμού το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να ελέγξει τις ρυθμίσεις για τον λογαριασμό ανάκτησης που τυχόν έχει ρυθμίσει, το ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό του και μερικές ακόμα ρυθμίσεις ασφαλείας.

Στην συνέχεια η Google υπόσχεται ότι τις επόμενες ημέρες θα προσφέρει σε όσους χρήστες ολοκληρώσουν την διαδικασία, 2 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου. Η προσφορά έχει διάρκεια συνήθως μια εβδομάδα για όσους δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν σήμερα την διαδικασία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights