Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG παρουσιάζει την Quick Cover θήκη με αφή ενεργοποίησης για το LG G5

Η LG παρουσιάζει την Quick Cover θήκη με αφή ενεργοποίησης για το LG G5

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) αποκαλύπτει τη νέα εκδοχή της θήκης Quick Cover, ειδικά σχεδιασμένης για τη ναυαρχίδα επόμενης γενιάς της LG, το LG G5. Γνωστή για το χαρακτηριστικό ότι είναι πιο μπροστά από την εποχή της, η LG έρχεται να το επιβεβαιώσει με την παρουσίαση του αξεσουάρ πριν την κυκλοφορία της συσκευής.

Η πιο πρόσφατη θήκη LG Quick Cover προσφέρει τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων εκδόσεων, ωστόσο διαθέτει ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Η λειτουργία αφής, που  πρόσφατα παρουσιάστηκε στην Quick Cover View του Κ10, είναι τώρα διαθέσιμη και στην ημιδιάφανη θήκη G5 Quick Cover, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν κλήσεις και να ελέγχουν τις ρυθμίσεις ξυπνητηριού χωρίς να την ανοίξουν για απόλυτη άνεση και αμεσότητα.

Η πάντα σε λειτουργία (always on) οθόνη – χαρακτηριστικό που φημολογείται ότι θα διαθέτει το LG G5 επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ώρα, την ημερομηνία καθώς και τις ειδοποιήσεις με το κάλυμμα της θήκης να παραμένει κλειστό. Τέλος, η LG ενσωμάτωσε στη θήκη ένα γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα προσδίδοντας πολυτέλεια στην εμφάνισή της για μέγιστη συνέπεια με τo πολυαναμενόμενο LG G5.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights